Spacer Romania Blog

3 situatii pe care le rezolvi usor daca ai o trusa de scule Spacer

Niciodata nu stii cand pot aparea situatii neplacute sau neprevazute care sa te solicite. Fie ca esti fata, fie ca esti baiat, in casa trebuie mereu sa ai anumite lucruri care sa te ajute sa rezolvi orice problema dificila. Este adevarat ca pentru a intretine o casa, ai nevoie de cateva aptitudini bine puse la punct, dar in 99% dintre cazuri, ai nevoie de exercitiu si de unelte bune, care sa faca aproape toata munca pentru tine. 

Trusa de scule Spacer este lifechanging si extrem de usor de folosit, pentru ca te ajuta in orice impas. Este complet echipata si foarte intuitiva, fiind usor sa iti dai seama in ce situatii sa o folosesti. Poti sa accesezi si cateva video de pe Youtube daca vrei, dar nimeni de acolo nu va avea o trusa la fel de profi precum a ta. 😀  Avem 3 situatii in care trusa noastra este indispensabila si extrem de folositoare: 

  • Cand ai probleme cu instalatia de apa de la baie sau bucatarie 

O situatia S.O.S. este atunci cand o teava se fisureaza sau ai nevoie sa inlocuiesti urgent un furtun sau un robinet. Stim foarte bine cat de greu este sa aduci urgent un instalator si pentru lucrurile marunte multi dintre ei nici macar nu doresc sa se deplaseze. Trusa de scule este varianta salvatoare care te scoate din impas, pentru ca are efectiv tot ce iti trebuie pentru a realiza operatiunile de care ai nevoie. Surubelnita, patent sau mini surubelnite cu capete de diverse dimensiuni, toate sunt vitale atunci cand ajutorul iti este necesar. 

  • Ai comandat mobila si trebuie sa o asamblezi singur

Este foarte frumos atunci cand vrei sa faci o schimbare in casa ta, dar este obositor sa stii ca tu trebuie sa asamblezi mobila. Da, este o munca grea dar trebuie sa o faci mai usoara folosind trusa de scule care te va scoate din impas urgent. Patent, ciocan, imbusuri si ruleta, echipa perfecta este gata si te va ajuta sa ridici mobila visurilor tale in no time, avand mai mult timp pentru a te bucura de noul tau design de interior.

  • Cand masina ta are nevoie de tine 

Am vorbit despre functionalitatea trusei de scule Spacer in interiorul casei tale, dar la masina ta cine s-a gandit? Aceasta are mereu nevoie de ajutor in cazul in care se intampla ceva si ghici ce? Trusa Spacer, prin forma sa de “valiza” este extrem de usor de transportat si de depozitat, gata oricand sa intre in actiune atunci cand ai nevoie de ea. Evident, masina trebuie echipata conform legislatiei in vigoare, dar putina magie in plus nu strica niciodata. 

Speram ca te-au ajutat recomandarile noastre si ca vei intelege cat de importanta este o trusa de scule in orice casa, pentru a putea evita situatiile neplacute si pe care le poti indrepta singur, fara ajutorul nimanui. Investesti putin la inceput, insa atunci cand te gandesti cati bani economisesti pe instalatori sau pe alte lucrari suplimentare, vei vedea cum se inclina balanta in favoarea ta. Spor la mesterit!!!