Spacer Romania Gaming, IT Comes Home

5 Gadget-uri pe care le poți oferi de Moș Nicolae

În câteva zile ne vom bucura de prima sărbătoare a iernii: Moș Nicolae. Îti mai aduci aminte de serile în care îți lustruiai ghetuțele? Ce sentiment frumos.… 😊😊

Dar Moș Nicolae nu oferă cadouri doar copiilor cuminți, ci și adulților care au muncit din plin tot anul. În continuare îți propunem 5 idei de cadouri pentru Moș Nicolae, 5 gadget-uri care îi (îți) pot folosi copilului tău sau chiar ție, mai ales că acestea sunt necesare în viața noastră de zi cu zi.

  1. Tabletă LED SPACER pentru scris:  un dispozitiv de care copilul tău se va îndrăgosti pe loc! Tableta poate fi folosită atât pentru scris, cât și pentru desenat, dispune de ecran LED și de un buton de ștergere. Atunci când copilul tău nu o folosește, te poți ajuta chiar tu de ea pentru a scrie diverse notițe sau pentru a desena într-o manieră cât mai realistă. Acest produs  este idea pentru copilul tău, fiind o bună alternativă pentru telefonul mobil. Așadar, oferă-i micuțului tău un cadou pentru dezvoltarea imaginației și creativității.
  2. Căști wireless SPACER: un produs numai bun pentru tine sau pentru cineva drag care face sport, aleargă în parc sau preferă mai mult deplasarea cu mijloacele de transport în comun. Căștile wireless de la Spacer reprezintă o soluție dacă te-ai săturat să ți se tot încurce cablurile atunci când ți-e lumea mai dragă. Sunt un cadou minunat și pentru copilul tău, mai ales atunci când ascultă muzică sau învață o limbă străină, căștile având în dotare și un microfon integrat. Forma intra-auriculară este potrivită pentru o persoană cu un stil de viață activ.
  3. Lampă led usb SPACER: un dispozitiv extrem de util în cazul în care dispui de un laptop care nu beneficiază de o tastatură luminată. Lampa te va ajuta atât pe tine, cât și pe copilul tău, ușurând folosirea tastaturii atunci când nu dorești să aprinzi lumina în toată camera.
  4. Selfie Stick SPACER pentru smartphone: un cadou necesar, mai ales acum, de sărbători, când vrem să imortalizăm momentele frumoase. Selfie stick-ul reprezintă probabil cel mai cumpărat și folosit dispozitiv din lume. Nevoia de a documenta zi de zi activitățile din viața ta sau a prietenilor, a familiei, prin poze sau clipuri video, face ca selfie stick-ul să fie un dispozitiv nelipsit din viața fiecaruia dintre noi. Utilitatea cea mai mare este aceea că poți încadra perfect subiectul pozei sau al videoclipului pe care îl faci, fără a mai fi nevoit să folosești cronometrul din dotarea smartphone-ului.
  5. Card reader extern SPACER: ultima idee de cadou dintre propunerile noastre din acest articol,  o reprezintă un dispozitiv necesar și extrem de util. Deși majoritatea computerelor  sau telefoanelor au slot de card integrat, se poate întâmpla ca acesta să nu fie compatibil cu alte carduri, ceea ce înseamnă că vei avea parte de o cheltuială în plus. Însă, dacă alegi varianta unui card reader extern Spacer, vei scăpa de griji, pentru că este compatibil cu 46 de tipuri de carduri. Util este si faptul ca acest model vine si cu 3 sloturi pentru carduri care sunt compatibile cu SDXC, SDHC, icro SDHC, micro SD, MMC, RS-MMC și MS.

Sperăm că sugestiile noastre ți-au prins bine și că te-am convins să umpli ghetuțele celor dragi cu cel puțin unul dintre cele 5 gadget-uri SPACER de ultimă generație.