Spacer Romania IT Comes Home

Boxele cu bluetooth Spacer sau cum să ai întâlniri memorabile cu prietenii

Te-ai întrebat vreodată care sunt ingredientele unei întâlniri memorabile cu prietenii? Ei bine, astăzi ne-am propus să îți facem o scurtă listă cu 3 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le bifezi pe lista de To Do dacă vrei să organizezi cea mai tare întâlnire cu prietenii.

Este adevărat că fiecare dintre noi are un stil diferit când vine vorba de organizare, însă aceste trei lucruri din lista de mai jos sunt absolut esențiale pentru ca toată lumea să se simtă bine. 

  1. Lista de To Do – după ce ați stabilit tematica întâlnirii, trebuie să începi să te organizezi, astfel încât să fii sigur că nu îți scapă niciun detaliu. Așadar, fă o listă cu absolut tot ce ai de cumpărat și de aranjat. Având o astfel de listă, vei evita situațiile neplăcute. 
  2. Mâncarea – dacă ocazia întâlnirii este o seară de karaoke, film și povești, ai nevoie neapărat de floricele, sucuri, nachos și alte cronțănele, ca aperitiv. Dacă vă întindeți mult la vorbă, cu siguranță vi se va face foame și atunci vei avea nevoie și de o mâncare mai consistentă. De exemplu, poți face pizza sau paste, iar pentru desert te poți orienta către clătite. Acestea sunt doar câteva exemple. Evident că meniul o să difere în funcție de dorințele tale și ale invitaților.
  3. Sonorizarea – cel mai important lucru de care trebuie să ai grijă. Fără niște boxe de calitate, seara nu va mai avea același farmec. Dacă nu ai unele încă, obligatoriu trebuie să treci pe lista de cumpărături boxele de pe Spacer.ro. 

Scapă de grija sonorizării, intră pe Spacer.ro și alege boxa care ți se potrivește!

Printre variantele pe care le ai la dispoziție se numără următoarele:

  • Boxă Spacer professional trolley bluetooth. O super boxă portabilă, cu aux pentru chitară și USB/microSD, cu telecomandă și microfon, numai bună pentru o petrecere karaoke. 
  • Boxă Spacer portabilă bluetooth – printre caracteristicile acestei boxe se numără timpul de funcționare de până la 5 ore, distanța de funcționare de până la 10 metri, încărcare prin USB, control volum și un acumulator de 526 mAh. O boxă excelentă, cu sunet de calitate, potrivită pentru situațiile când vecinii nu sunt foarte prietenoși și te roagă să dai muzica mai încet. Acest tip de boxă este accesoriul ideal pentru ieșirile în parc cu prietenii. 
  • Boxă Spacer portabilă bluetooth – o altă boxă portabilă cu bluetooth, RMS: 11W (2x3W+5W) cu care vei reuși să dai cea mai tare petrecere, datorită calității sunetului, dar și a timpului de funcționare de 5 ore. Ca să nu mai vorbim despre faptul că o poți controla de la 10 metri distanță. Boxa vine cu o baterie de 2000 mAh, USB/TF/AUX/FM și control volume.

Știm, e greu să faci o alegere având în vedere că ai atat de multe opțiuni bune. Însă, propunerea noastră este să citești specificațiile celor trei boxe prezentate mai sus, dar intră și pe Spacer.ro. Cu siguranță te vei indrăgosti și de alte produse. 

Spacer – IT comes home!