Spacer Romania IT Comes Home, Blog
Pasionat de jocurile pe calculator?

Pasionat de jocurile pe calculator?

Jocurile pe calculator sunt extrem de populare si multe persoane chiar isi castiga existenta jucandu-se toata ziua, dar intr-un mod constructiv. Industria IT este infloritoare in acest sens si pentru ca gamerii sa se poata bucura de cea mai buna experienta, au nevoie de gadget-uri de ultima generatie, performante si usor de folosit. Aici nu ne adresam doar celor cu contract in toata regula, ci si pasionatilor de jocuri, care isi petrec multe ore in fata calculatorului din simplu hobby. Spacer are cateva recomandari pentru voi si va incurajeaza sa alegeti doar item-urile premium, pentru ca diferenta este evidenta si asigura o experienta de gaming de calitate, usor de distins fata de cea standard. 

Orice gamer care se respecta isi alege cel mai bun PC, pentru ca esenta jocului sta in performantele carcasei pe care si-o cumpara. Exista anumite specificatii care trebuie respectate si daca acestea nu sunt indeplinite, problemele se vad in calitatea jocului. Alege performanta si implicit cascasa Spacer, cu caracteristici precise pentru gaming – fara sursa, sticla securizata, 6 x fan, USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 1, Jack 3.5mm x 2, mesh , „SP-GC-04”, inaltime cooler 165 mm. Din punctul nostru de vedere este cel mai bun si stim sigur o orice gamer impatimit va realiza acest lucru. 😊 

Dupa ce am stabilit care este cea mai buna cascasa, ne mutam la periferice, la elementele esentiale pentru o experienta completa:

Ideala pentru gaming atat pe lumina cat si pe intuneric, extrem de versatila si de intuitiva, cu toate butoanele necesare pentru a testa un joc care pasioneaza. Este minunata si diferenta fata de alte tastaturi se vede cu ochiul liber, pornind de la aspect si terminand cu potentialul sau. 

Acest mouse este top of the game, cu performante super in gaming, prevazut cu toate elementele necesare. Este complet din punct de vedere specificatii – cu fir, optic, USB, 1000/ 1600/ 2000/ 2400 PDI, 8/1, iluminare LED RGB, 7 cicluri prestabilite, negru, „SP-GM-02” si stim sigur din feedback-urile primite ca nu exista altul mai bun. 

  • Mouse pad-uri

La acest capitol nu ne-am putut decide, asa ca prezentam doua variante, in functie de preferintele fiecarui gamer. Avem varianta clasica – Mouse pad Spacer din cauciuc, pe dimensiunile standard 250 x 210 x 3 mm si varianta speciala – Mouse pad Spacer din textil, pe dimensiunile 900 x 300 x 3 mm, care se ruleaza si se poate manevra cu usurinta, fiind fara probleme transportabil dintr-o parte in alta. Ultimul model reprezinta o noutate si recomandam gamerilor sa o incerce cu incredere.