Spacer Romania Blog

3 modulatoare FM Spacer pentru masina ta

Daca traiesti intr-un oras aglomerat si nu ai de ales decat sa folosesti masina ca principal mijloc de transport, atunci esti la fel ca noi – cu nervii intinsi la maxim pentru ca nu mai suporti traficul. Bara la bara, stand la semafoare sau in intersectii supra-algomerate, masina uneori este o “cusca” din care abia astepti sa evadezi.

Spacer.ro are multe idei in materie de gadget-uri si IT, insa din pacate, miracole nu poate infaptui si sa descongestioneze traficul din orasele sufocate. Insa, ceea ce poate face este sa te ghideze cu cele mai bune recomandari. 😊 Modulatoarele sunt o super idee, in special pentru acea categorie de masini care nu prezinta din fabrica un dispozitiv de citire stick sau card USB. In plus, majoritatea modulatoarelor au functii interesante si folositoare, anti-plictiseala in trafic, precum Bluetooth, redare MP4, display color sau buton de answer/reject/hang up/redial.

Cel mai colorat modulator, acest model este multifunctional si iti anticipeaza nevoile chiar daca tu esti foarte concentrat la volan. Dispune de Bluetooth, un display vesel si colorat, permite citire USB si micro SD. In plus, daca nu vrei sa vorbesti cu nimeni sau poate cineva te-a suparat, are buton de answer/reject/hang up/redial. Citeste 3 tipuri de fisiere MP3 | WMA | WAV si iti permite sa iti incarci telefonul, navigand prin aglomeratie macar cu bateria 100% incarcata.

Un modulator basic, fara display, dar la fel de eficient si fara acesta. Pe langa functia de baza, aceea de a te ajuta sa asculti muzica, este prevazut cu Bluetooth, citeste fisiere MP3/WMA, permite USB si micro SD si are filtru atunci cand vrei sau nu vrei sa vorbesti cu cineva. Acum pe un ton serios, este foarte important ca un sofer sa fie atent in trafic si nu la telefon, de aceea recomandarea noastra este, daca nevoia o impune, sa vorbeasca cu alte persoane folosind doar spreaker-ul sau Bluetooth-ul.

Un device extrem de dragut si practic, care te ajuta sa prinzi 206 posturi de radio, de la 87.5-108Mhz, pentru a te bucura macar de muzica preferata atunci cand esti blocat in trafic. O functie super interesanta este cea de anulare a ecoului si controlul zgomotului in timpul apelului, foarte folositoare atunci cand claxoanele vuiesc pe fundal. Evident, te poti baza pe el pentru a avea bateria incarcata in caz de nevoie, niciodata nu stii cat poti sta in trafic si sa iti trebuiasca acoperire 100%.

Ca o incheiere funny, putem spune ca rezonam cu tine si cu neputinta ta de a nu putea schimba modul in care se circula in oras. Insa, priveste partea plina a paharului – intotdeauna primesti sfaturi bune din partea noastra, asa ca macar gadget-urile te vor ajuta sa iti petreci timpul la volan intr-un mod mai…placut. 😊