Spacer Romania Blog
Drumetiile perfecte au nevoie de accesorii pe masura

Drumetiile perfecte au nevoie de accesorii pe masura

Desi iarna nu a fost extrem de grea, nu am putut sa ne bucuram 100% de experientele outdoor. Aveam nevoie de soare, de caldura si din ce vedem la meteo, ne putem bucura in curand de drumetii ca la carte. 

Drumetiile perfecte au nevoie de accesorii pe masura

Nu stim exact ce tip de excursii preferati voi, insa noi sunt suntem fanii drumetiilor de o zi. Pentru ca ne ofera acea doza de adrenalina de care avem nevoi. Dar ne si incarca cu energie si tonus bun pentru o noua saptamana de munca. In plus, nici la capitolul organizare nu necesita mult efort. 

Atunci cand plecam la drum, nu uitam niciodata sa ne echipam corespunzator. Luam cu noi cele mai practice accesorii, care sa ne ajute sa ne relaxam, dar care sa ne faca drumetia mai usoara. Nu trebuie sa luati multe lucruri cu voi, va puteti face o lista cu cele mai practice device-uri si va uram drum bun. 

Am ales 4 accesorii Spacer pe care le consideram vitale pentru o drumetie fun si safe. 

Cel mai important accesoriu este fara indoiala, rucsacul. Acesta trebuie sa fie neaparat incapator, cu multe buzunare si waterproof. Vremea poate sa fie imprevizibila si nu iti doresti sa ai parte de momente neplacute. Culoarea nu conteaza atat de mult, insa conteaza cat de practic este si cat de multe lucruri poti baga in el. Atentie insa, nu incarca rucsacul prea mult! Drumetia trebuie sa te relaxeze, nu sa devina o povara pentru tine purtarea in spate a bagajului. Noi iubim acest rucsac si il consideram ideal pentru orice fel de initiativa outdoor. 

Orice moment de relaxare merita si muzica buna. Atunci cand iti doresti sa ai parte de o pauza de la drum, sa te asezi si sa admiri natura, boxa este ideala pentru o muzica linistita. Sau de ce nu, boxa este potrivita pentru o muzica de fundal atunci cand practici sport impreuna cu partenerii tai de drumetie. 

Drumetiile perfecte au nevoie de accesorii pe masura

Urmatoarele doua accesorii sunt ideale pentru cei care incearca o excursie cu bicicleta si suntem singuri ca nimeni nu trebuie sa plece la drum la acestea. 

Ideal pentru a fixa GPS-ul sau telefonul de ghidonul bicicletei, acest accesoriu nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau. Orice aventura trebuie traita cu maxim de precautie!  Mai ales pe un teren pe care nu il cunosti si pe care te poti distrage imediat. Suportul se fixeaza cu precizie si este confectionat dintr-un material foarte rezistent. 

Un accesoriu vital mai ales pe timp de seara, atunci cand trebuie sa ai mare grija la traficul din jurul tau si sa fii vizibil pentru masinile sau alte persoane care trec pe langa tine. Geanta se fixeaza la saua bicicletei si in acest fel te poti asigura de faptul ca esti vizibil, chiar si pe un teren intunecat. 

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebookinstagramyoutube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.