Spacer Romania Blog
3 noi modele de casti Spacer pe care trebuie sa le descoperi

3 noi modele de casti Spacer pe care trebuie sa le descoperi

Multitasking-ul este la mare cautare in acest secol al vitezei. Dorim sa facem cat mai multe activitati in acelasi timp si sa fim si productivi in atingerea obiectivelor. Este greu, dar ambitia de care dam dovada ne-a dovedit ca nimic nu este prea complicat atunci cand avem alaturi gadget-urile potrivite. Trebuie sa invatam sa folosim tehnologia in modul corect si sa o “atragem” de partea noastra.  Pentru ca acesta este scopul ei – sa ne simplifice viata. Cu cat reusim sa ne indeplinim task-urile mai repede, cu atat mai bine, avem parte de mai mult timp liber petrecut cu cei dragi. 

Ne-am gandit sa vorbim in acest articol despre casti si despre gradul lor ridicat de functionalitate. Atunci cand ai un gadget bun, este imposibil sa nu iti faci treaba mai repede si mai corect. Aici nu ne referim doar la work from home sau la gaming. Am incercat sa cuprindem 3 categorii de casti diferite, pentru activitati total opuse. In acest fel o sa vedeti cat de esentiala pentru alegerea corecta a unei perechi de casti, care te poate salva din nenumarate incurcaturi. 

Aceste casti sunt bazate pe modelul simplu, standard, dar extrem de functional. Practic, nu ai nevoie de altceva atunci cand muncesti sau ai un conference call care iti necesita atentia. Castile sunt prevazute cu fir, microfon si se ajusteaza in functie de marimea capului. Sunt extrem de confortabile, durabile si nu vei avea probleme cu acestea pentru o mare perioada de timp. Plasticul este extrem de rezistent si vei vedea durabilitatea sa pe masura ce vei folosi aceste casti in activitatile tale zilnice. In plus, daca vrei sa te bucuri de muzica ta preferata, aceste casti te pot ajuta cu redarea fidela si melodioasa. 

Aceste casti sunt next level, dar exact ceea iti trebuie pentru o experienta de gaming “ca la carte”. Sunt durabile, extrem de confortabile si usor de folosit. Sunt prevazute cu fir si cu microfon si se pot regla in functie de preferintele tale. Estompeaza foarte bine sunetul exterior si asigura o redare fidela si extrem de corecta. Practic, gaming-ul tau o sa devina o experienta incantatoare si extrem de fun, pentru ca aceste casti te vor ajuta sa traiesti mai bine actiunea. Sunt adevarate bijuterii si ti le recomandam cu toata increderea. In pauza de gaming, te poti bucura fara probleme de muzica ta preferata, pentru ca aceste gadget-uri par a se pricepe la orice. 

Atunci cand esti la volan, in trafic, trebuie neaparat sa ai aceste casti wireless. Daca ne-ai intreba pe noi, am interzice complet vorbitul la volan, insa in caz de urgente, trebuie sa ai un plan de rezerva. Planul tau B reprezinta aceste casti, care iti permit sa porti conversatii chiar si atunci cand conduci. Prin tehnologia wireless, le pot actiona direct de pe volan, fara sa fii nevoit sa iti iei mainile de pe acesta si sa ai parte de momente de neatentie. Poti respinge sau accepta un apel si poti avea conversatii chiar si pana la 5 ore, cu o autonomie mare de baterie. Nu uita sa le ai mereu la tine atunci cand te urci in masina!

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebookinstagramyoutube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.