Spacer Romania Blog
5 locuri din Bucuresti pentru plimbarile cu bicicleta

5 locuri din Bucuresti pentru plimbarile cu bicicleta

Am invatat cu varf si indesat in ultimii ani ca trebuie sa ne bucuram de experientele mici si sa punem accent si pe acestea pentru a putea duce o viata linistita. Cand vorbim despre lucruri marunte, ne referim la activitati basic, pe care poate nu stiam inainte sa le apreciam la adevarata valoare. 

Personal, suntem innebuniti dupa plimbari in parc si resimtim din plin lipsa de miscare. Ne este dor sa ne plimbam ore intregi pe aleile din parc, sa ne bucuram de natura, de oamenii de langa noi sau de animalele de companie care dau din coada entuziasmate. In plus, daca vremea tinea cu noi, ne urcam pe bicicleta si pedalam mult timp, admirand cele din jur. 

Miscarea este un element important si in niciun caz nu trebuie sa o ignorati, chiar daca aveti munca de birou. Sunt multe avantaje ale miscarii, insa un stil de viata sanatos trebuie sa primeze in tot ceea ce faceti. Nu puteti da timpul inapoi asa ca profitati de fiecare ocazie si faceti miscare oricat de mult puteti. 

Daca tot am deschis acest subiect drag noua, dorim sa va recomandam 5 locuri din Bucuresti unde va puteti plimba cu bicicleta: 

Parcul Herastrau

Toata lumea cunoaste acest parc si stie cat de frumos este. Herastrau este un parc cu traditie, un parc care a reusit sa isi pastreze oamenii care il iubesc si care il frecventeaza. Faptul ca a fost ridicat in jurul lacului Herastrau ofera posibilitatea oamenilor de a se bucura de trasee lungi si pline de verdeata. Pentru biciclisti, parcul este o adevarata provocare, fiind o imbinare de verde, cu ciment si zone aglomerate. Noi insa il iubim. 

Parcul Tineretului

Probabil cel mai verde parc din Bucuresti, Tineretului atrage prin suprafetele sale mari pe care te poti plimba cu bicicleta. Exista destul de multe pante, insa si multe trasee drepte, pentru cei care doresc doar sa se plimbe in voie. Un parc care imbina ambele preferinte si consideram ca trebuie neaparat vizitat si parcurs. 

Parcul IOR

Probabil cel mai are mare parc, IOR este superb si modul in care reuseste sa ne capteze atentia este minunat. Este extrem de mare si portiunile sale pline cu pasari si testoase ne-au minunat de fiecare data. IOR este un loc excelent pentru promenada, dar si pentru “biciclit”, pentru ca este corect prevazut cu piste si lungimea acestora se intinde aproape pe toata suprafata parcului. 

Padurea Baneasa 

Un loc pe care il recomandam celor mai experimentati, pentru ca nu este chiar atat de usor precum in parc. Insa, daca iti place sa mergi cu bicicleta si nu vrei ca aglomeratia sa iti stea in cale, acest loc este minunat si recomandat pentru o miscare zdravana.

Calea Victoriei

Daca vrei sa cunosti Bucurestiul in adevarata sa splendoare, iti recomandam o plimbare pe calea Victoriei. Aici exista piste amenajate pentru bicicleta. Recunoastem, capitala sta extrem de prost la capitolul piste pentru biciclete, insa macar pe acest “tronson” te poti bucura de experienta fara probleme. 

Descopera cladirile vechi si bucura-te de fata veche a orasului, o fata incarcata de istoria, unde acum au inceput sa apara magazine de lux sau de traditie. Stim sigur ca iti va placea la nebunie. 

Nu incheiem acest articol fara a-ti spune ca plimbarile merg mana in mana cu accesoriile Spacer. Descopera aici gama noastra de accesorii smartphone, dar si cea de rucsacuri.

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebook, instagram, youtube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.