Spacer Romania IT Comes Home, Accesorii Spacer

5 motive pentru care sa ai mereu cu tine un card reader Spacer

Momentele frumoase intotdeauna merita imortalizate si traite la adevarata lor intensitate. Nu stii niciodata cand se iveste ocazia sa vrei sa retraiesti o clipa, sa arati o poza cuiva sau pur si simplu sa vrei sa asculti o melodie care inseamna ceva pentru tine. Pentru toate acestea, trebuie sa ai neaparat un card reader, pe care evident ca il porti cu tine mereu. Nu te-am convins inca? Citeste in continuare pe site-ul Spacer si vorbim dupa. 😊

Pentru a intelege mai bine mesajul nostru, mai jos gasesti avantajele unui card reader, din toate punctele de vedere:

  • Este un device extrem de mic si incape in orice tip de geanta sau rucsac;
  • Permite stocarea diverselor date – muzica, filme, poze, documente;
  • Este compatibil cu aproape orice device – laptop, PC, tableta sau telefon;
  • Este confectionat dintr-un plastic foarte rezistent, ceea ce il face practic “nemuritor” 😊
  • Suporta atat carduri SD cat si microSD.

Acum sigur esti convins de avantajele unui card reader Spacer, asa ca trebuie sa te ghidam pentru a alege varianta care ti le potriveste cel mai bine. In functie de necesitatile tale, propunem 3 modele interesante, fiecare cu functionalitatile sale:

Card reader extern Spacer – SPCR 309

Dupa ce ti-am prezentat caracteristicile principale de care te poti bucura atunci cand iti cumperi un card reader, este destul de dificil sa iti mai spunem ceva in plus, mai ales cand esti deja cu mouse-ul pe “adauga in cos”. Ne mentinem opinia, acest card reader este extrem de usor de folosit, incape in orice geanta si iti permite sa iei cu tine orice amintire demna de impartasit cu cei dragi. In plus, il poti folosi si in interes de serviciu, deci este 100% versatil si te ajuta sa iti duci task-ul la bun sfarsit.

Card reader extern Spacer – SPCR 658

O varianta elevata a traditionalului card reader, cu functii suplimentare. Este compatibil cu 46 de tipuri de carduri si vine dotat cu 3 sloturi pentru carduri, spre deosebire de 2, asa cum erai obisnuit. Accepta carduri SDXC, SDHC, icro SDHC, micro SD, MMC, RS-MMC și MS. In plus, se conecteaza prin portul USB 2.0, de unde se si alimenteaza. Un model extrem de usor de folosit, pentru care sigur gasesti rapid intrebuintare multipla.

Card reader extern Spacer – SPCR 307

Acest design se apropie cel mai mult de variantele de odinioara, atunci cand card reader-ele erau introduse pentru prima oara pe piata IT. Daca va mai aduceti aminte de modelul cu un slot, aceasta este “ruda” mai avansata, cu caracteristici in plus, care-l fac mult mai atractiv. Are un design compact si incape usor in orice buzunar. Compatibil cu USB 3.1/3.0, te va ajuta sa iti gestionezi fisierele cu usurinta de pe PC sau laptop si invers.

Te asteptam pe site pentru alte recomandari si iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi. Fiecare articol este special scris pentru tine, cititorule, pentru ca ai nevoie de toate ideile noastre astfel incat experienta ta de shopping sa fie completa.