Spacer Romania Blog

Tastatura mecanica iluminata Spacer – 5 motive sa o alegi

Work from home a devenit un trend dar si o necesitate pentru multi dintre noi. Schimbarea acestui program inseamna si schimbarea obiceiurilor noastre in materie de work life balance si trebuie sa ne adaptam. Daca la birou aveam echipamente pe care firma ni le oferea, acasa avem dreptul sa ne facem noi spatiul de munca asa cum consideram, folosind accesorii utile, care sa ne usureze indeplinirea task-urilor.

Acest articol este dedicat tastaturii mecanice Spacer, o arma de incredere pentru cei care trebuie sa tasteze intens. 😊 Dar sa trecem la subiect. De ce sa o alegi? Noi iti dam 5 motive:

Tastele sunt extrem de confortabile, usor de folosit, facand din activitatea de tastat aproape o placere. Este genul de tastatura cu care te obisnuiesti repede, butoanele fiind “usoare” la atingere.

Tasele sunt iluminate in culori, lucrul care ajuta mult, mai ales atunci cand munca se desfasoara pe intuneric. In plus, este super buna pentru gaming.

Este foarte compacta si subtire, fiind usor de depozitat chiar si intr-o casa super aglomerata. Poate intra in sertarul de la birou fara nicio problema.

Este anti-ghosting – avand functia care iti permite sa apesi mai multe butoane in acelasi timp. Este ideala pentru gaming, mai ales atunci cand 2 jucatori o folosesc.

Este anti-spill – aceasta functie mareste speranta de viata a tastaturii si nu permite ca lichidele scapate accidental pe ea sa o afecteze.

Cu siguranta am prezentat clar aceste 5 motive si speram ca te-am convins de avantajele unui asemenea device. Daca tot vorbeam de work life balance, foloseste tastatura atat pentru munca de acasa dar cat pentru gaming si nu uita de importanta unor clipe de relaxare in acest cadru atipic cu care ne confruntam toti. Cateva clipe de relaxare nu pot fac rau nimanui, nu-i asa? 😊