Spacer Romania IT Comes Home

Idei de cadouri pentru oamenii dragi din viata ta!

Alegerea cadoului potrivit se poate transforma într-o adevărată provocare, mai ales dacă este pentru o persoană dragă, însă nu trebuie să îți mai faci astfel de griji, deoarece, pe Spacer.ro, vei găsi cele mai bune idei de cadouri pentru persoanele dragi din viața ta. 

Așadar, astăzi îți vom prezenta 5 produse Spacer cu care sigur vei da lovitura.

Rucsac Spacer Lady Bag –  fără doar și poate acest rucsac este o alegere perfectă pentru orice doamnă sau domnișoară, fie că este mămică sau nu. Pe lângă faptul că are un design modern, rucsacul Lady Bug este și extrem de util datorită compartimentării extrem de practice. Este ideal pentru a transporta toate cele necesare începând de de la notebook-uri, tablete, lucruri personale și până la obiectele bebelușului.

Rucsacul Spacer Mummy Bag este practic, confecționat din nylon și ușor de asortat la outfitul tău, grație designului și culorii neutre.

Tableta Spacer – dacă cea mai dragă ființă din viața ta este pasionată de desen, dar nu a avut până acum curajul să își exploreze acest talent ascuns, îi poți face cadou această super tabletă pentru scris și desenat. 

Tableta Spacer este extrem de utilă, fiind ideală pentru a lua notițe sau pentru a desena în cel mai realist mod posibil. 

Mai mult decât atât, această tabletă este un cadou excepțional pentru cei mici, fiind o alternativă perfectă pentru telefonul mobil. Imaginația le va fi pusă la contribuție și, în același timp, se vor bucura de experiența desenului digital. 

Boxă portabilă retro – cu siguranță vei reuși să  surprinzi plăcut cu un astfel de cadou, mai ales dacă destinatarul iubește muzica atât de mult încât o ascultă chiar și atunci când gătește sau face duș. Fiind o boxă portabilă, o poate purta peste tot prin casă, mai ales că are o distanță de funcționare de până la 10m, cu un acumulator de 1200 mAh. Datorită conexiunii prin bluetooth, dar și a slotului de micro SD, poate asculta toate melodiile preferate. 

Căști Spacer – un cadou potrivit pentru toate vârstele. Căștile sunt acele obiecte nelipsite din geanta sau ghiozdanul nostru, datorită utilității lor. Fie că ești la volan, pe drum, în metrou, la birou sau chiar acasă, căștile sunt extrem de utile. Pentru a fi sigur că faci cea mai bună alegere, Spacer.ro îți pune la dispoziție diferite modele de căști, începând de la cele intraauriculare, potrivite pentru telefoanele mobile, până la cele cu microfon sau cele wireless. 

Cub antistres Spacer – este fără doar și poate un cadou creativ și util care va aduce zâmbetul pe fața celui care îl va primi. Cubul antistres este ideal pentru acele zile foarte stresante la birou, sau pentru momentele lungi de așteptare din trafic. 

Acum că ai toate datele problemei, sigur vei reuși să le oferi celor mai dragi persoane din viața ta, un super cadou pe care îl vor îndrăgi și pentru care îți vor mulțumi sincer. Toate produsele noastre pot fi cumpărate de pe site-ul partenerului nostru MagazinulTau.ro.