Spacer Romania Fără categorie

Produse Spacer pentru copilul tău!

Copiii din ziua de astăzi sunt din ce în ce mai orientați către tehnologie, ceea ce este un lucru bun, însă, uneori, ce este prea mult strică și de aceea este bine să le oferim alternative care să le stârnească creativitatea.

În contextul prezentat mai sus, îți vom prezenta câteva produse Spacer potrivite pentru copilul tău.

Tabletă pentru scris – această tabletă este ideală dacă îți dorești să contribui la creativitatea copilului tău. Ideală atât la școală, cât și acasă, tableta pentru scris este cea mai bună combinație între tehnologie și creativitate.

Datorită ecranului Led de 8,5 inch, tableta de scris Spacer poate fi folosită pentru a nota diverse idei, dar și pentru a crea desene minunate. Cu siguranță cel mic se va bucura foarte tare când va vedea această tabletă și imediat se va pune pe desenat. Ce este foarte tare este că această minunăție Spacer este dotată și cu un buton de ștergere. Astfel că, de fiecare dată când va vrea să creeze ceva nou, trebuie doar să apese pe butonul de delete și după aceea este liber să pornească într-o nouă aventură a imaginației lui.

Lanternă Led Spacer – sau lanterna frontală ce va scoate la iveală spiritul aventurier al celui mic. Dacă știi că este pasionat de drumeții, de natură și de tot felul de aventuri, atunci trebuie să îl surprinzi cu o super lanternă Led Spacer.

Imaginează-ți cum o sa fie când veți pleca la munte cu cortul, iar el va putea folosi lanterna frontală pentru a te ajuta să strângi vreascuri pentru foc.

Dacă știi că cel mic este pasionat de peșteri roci, fosile și istorie, îți poți imagina bucuria lui când va primi acest cadou? Până la urmă cum ar fi intrarea într-o peșteră fără o lanternă frontală Spacer? îți spunem noi că nu se poate. Toți speologii folosesc astfel de lanterne, însă doar marii speologi folosesc frontale Spacer fără de care nu ar putea face niște super descoperiri.

Minge de fotbal Spacer – încă de la vârsta de 6 luni copii sunt fascinați de minge, de forma ei, de culorile ei și de felul în care se rostogolește. Aceia dintre voi care sunteți părinți, sigur știți despre ce vorbesc. Astfel că întotdeauna este loc în casă, mai ales într-o casă cu copii, pentru o minge de fotbal Spacer.

Având o minge de fotbal la îndemână poți observa și dacă puștiul tău are înclinații de mare fotbalist. Nu ar fi rău, nu?

Așadar, descoperă-i talentul, dar nu înainte de a comanda o minge de fotbal Spacer din piele sintetică.

Acum că ai aflat ce produse Spacer sunt potrivite pentru copilul tău, așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce alegere vei face.

Oare vei achiziționa un produs pentru micul speolog, oare pentru artistul desenator sau pentru viitorul fotbalist?