Spacer Romania Blog
3 gadget-uri Spacer super utile pentru soferi

3 gadget-uri Spacer super utile pentru soferi

Atunci cand suntem la volan, toate simturile noastre trebuie sa fie in alerta. Avem o mare responsabilitate atat pentru viata noastra, cat si a celor care merg cu noi in masina, drept urmare trebuie sa fim precauti. 

Ce facem insa atunci cand avem un apel? Sau cand trebuie sa dam un mesaj urgent, dar nu ne putem intrerupe din condus? Apelam la solutiile Spacer si la accesoriile propuse pentru a transforma sofatul intr-o activitate 100% focusata pe condus. 

Avem 3 propuneri pentru voi si va garantam ca vor schimba intreaga experienta, aducand doar puncte forte oricarui sofer. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa constientizeze cat de important este sa acordam maxima atentie condusului. Sa nu ne lasam distrasi a la volan si sa ne focusam doar pe traseu. Aceasta responsabilitate salveaza vieti si impiedica accidentele care ranesc oameni sau chiar iau vieti. 

Cel mai valoros device de folosit in masina. In acest fel, orice apel se poate prelua de catre sofer si nu o sa fie nevoie sa se distraga de la drum. Prevazute cu o baterie care rezista mult timp fara incarcare si fara cablu, aceste casti pot prelua apeluri. Permit soferului sa si blocheze sau sa inchida apelul fara efort. Este un accesoriu ce trebuie folosit de fiecare sofer, fiind un gadget extrem de folositor. 

Modulatorul FM se adreseaza celor care vor sa asculte muzica preferata in intimitatea masinii. Sau sa aiba un gadget frumos si cool cu care sa se mandreasca. In plus, o sa fie in pas cu moda, deoarece acest modulator are un buton de answer/reject/hang up/redial, deci daca il supara cineva, stie ce are de facut. Acest device citeste 3 tipuri de fisiere MP3 | WMA | WAV si permite incarcarea telefonului, navigand prin aglomeratie macar cu bateria 100% incarcata.

Daca ai nevoie de indicatii sau sa vezi ceva pe telefon urgent, nu face acest lucru fara sa folosesti suportul magnetic, care iti tine telefonul la nivelul ochiilor si nu este nevoie sa te distragi de la traseu. Telefonul se fixeaza pe partea magnetica si se poate manevra in mai multe directii, fara sa cada sau sa se disloce. 

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebookinstagramyoutube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.