Spacer Romania Blog
Ce este Spacer si cum ne-am propus sa iti facem viata mai usoara

Ce este Spacer si cum ne-am propus sa iti facem viata mai usoara

Sa ne cunoastem mai bine!

Buna! Noi suntem Spacer si suntem incantati sa te cunoastem. Poate ai auzit deja de noi, lucru care ne incanta, daca nu, permite-ne sa te incantam. Am pornit in aceasta calatorie cu gandul de a-ti oferi solutii IT pentru toate nevoile tale. Sa te delectam cu preturi excelente pentru produse de calitate! Dar mai ales, sa ne bucuram impreuna de procesul inovativ, chiar la tine acasa. 

Misiunea noastra de a crea un confort tehnologic prin echipamentele electronice si IT livrate in fiecare casa. Totul a inceput in anul 2012, iar de atunci portofoliul nostru s-a dezvoltat in mod constant, ajungand sa acopere o gama larga de produse. De la periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop si smartphone, solutii de stocare, cabluri,si pana la produse pentru hobby-urile fiecaruia dintre noi. Daca iti place sa alergi, sa faci sport, sa te plimbi cu bicicleta sau sa te bucuri de ce este nou in tehnologie, we got it all. 

Diversitatea face parte din viata fiecaruia!

Stim ca timpul este o resursa valoroasa, de aceea am ascultat aceasta nevoie si dorim sa te ajutam. Nu ai timp sa te duci fizic in magazine si sa iti alegi produsele favorite? Nu-i bai, de aceea suntem noi aici. Stii acel termen de “2 in 1”? Ei bine, noi ne dorim sa fim 200 in 1, pentru a te incanta si delecta cu serviciilor noastre. 

Avem experienta de peste 11 ani de activitate si acest lucru ne ofera avantajul de a fi dinamici, sa ne adaptam si sa incercam mereu sa aducem ceva nou, care sa te suprinda. Viitorul pare incert, dar atunci cand ai un partener de incredere aproape, stii ca totul o sa fie bine. 

Daca ai nevoie de sfaturi in IT, suntem primii care te ajutam cu recomandari si cele mai bune accesorii si gadget-uri. Daca iti doresti sa te bucuri mai mult de pasiunile tale “extra IT”, ne-am facut temele si stim clar ce anume ai nevoie. De la sport, la drumetii sau chiar gaming intens! Stim exact ce iti doresti si nu stam pe ganduri in a te ajuta cu recomandari. Pana la urma, nimeni nu s-a nascut invatat si exact asta am facut si noi – ne-am perfectionat pentru a ajunge la un nivel perfect pentru tine. 

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebookinstagramyoutube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.