Spacer Romania IT Comes Home

4 lucruri pe care orice sofer trebuie sa le aiba in masina cand pleaca la drum

Dacă îți place să conduci și ești mai tot timpul plecat la drum lung, acest articol îți va fi extrem de util.
Siguranța și confortul sunt 2 aspecte importante atunci când ești la volan, de aceea, în cele ce urmează, îți vom prezenta câteva produse interesante  de la Spacer, care te pot ajuta să depășești cu succes anumite situații cu care te poți întâlni în trafic.

  • Suport Auto SPACER – un produs de care ai nevoie dacă folosești foarte des Google Maps sau Waze. Este perfect pentru orice tip de smartphone,  și îl poți fixa pe parbriz sau pe bord. Suportul auto SPACER se caracterizează prin elementul pe care ar trebui să îl aibă orice suport auto ideal: 360 grade pentru mobilitate totală.

  • Alimentator SPACER – extrem de util atunci când pornești la un drum mai lung și folosești telefonul mobil. Dacă ai un alimentator cu USB pe care îl introduci în locul brichetei auto, poți fi sigur că vei ajunge la destinație fără să te ingrijorezi că ai putea rămâne fără baterie.
  • Tester alcool SPACER – Deși excludem din start consumul oricărei cantități de alcool, oricât de mică ar fi aceasta, înainte de a porni la drum, nu strică să ai în mașină și un tester pentru alcool, tocmai pentru a evita astfel de situații în care limita alcoolemiei la volan este depășită.
  • Lanterna LED SPACER – Un dispozitiv foarte util în diverse situații în care te afli în mașină, la drum, în staționare, etc. Fiind o lanternă dotată cu lumină tip led și nu cu un bec normal, aceasta îți asigură o vizibilitate mult mai ridicată atunci când este întuneric. Fie că pierzi un lucru în mașină, că ai oprit să cauți ceva în portbagaj sau ai pană și ești nevoit să folosești roata de rezervă, acest produs este mai mult decât binevenit.

Acum că știi de aceste minunății de produse, verifică-ți trusa de acccesorii, vezi ce lipsește și comandă online de la partenerii Spacer.  Drum bun și siguranță maximă!

Spacer – IT comes home!