Spacer Romania Gaming, IT Comes Home

Cauți monitorul ideal? Îl găsești pe Spacer.ro!

Nevoia de calitate și performanță în era tehnologiei nu se reflectă doar în a avea un telefon performant sau o tabletă de ultimă generație, ci și în a urmări filmul preferat sau a te bucura de jocul favorit la cea mai inaltă calitate vizuală. Pentru aceasta, ai nevoie de un monitor care să îți asigure toate aceste condiții optime. Varietatea modelelor, mărimilor și implicit a prețurilor, te pot induce în eroare de multe ori. Tocmai de aceea, SPACER îți vine în ajutor și îți propune un model ideal de monitor care îți va satisface toate aceste cerințe.
Îți spunem din start, nu mai căuta, MONITORUL Spacer 23.8″ WLED  este ceea ce ai nevoie. De ce? Pentru că este impunător prin simplitatea și designul superb, iar marginile subțiri îl transformă într-un monitor cool, care se va potrivi de minune cu restul componentelor.
Îți recomandăm acest tip de monitor pentru că este ușor de utilizat și compatibil cu majoritatea sistemelor cu un port VGA sau o interfață HDMI. Claritatea vizuală este excelentă, având o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 si 2ms, wide, caracterizat printr-un contrast puternic și dinamic, cu o luminozitate de 250 cd/mxxxx. Dincolo de a fi un ecran ideal, monitorul oferă o experiență de utilizare optimă, din punct de vedere al gestionării cablurilor periferice.
Așa cum am menționat, marginile monitorului sunt subțiri, ceea ce înlesnește întreținerea lui. Acesta mai are avantajul că poate fi folosit atât la birou, în diverse domenii, fiind ideal pentru editările și montajele video. Este ideal și în scopuri personale, pentru a urmări filmul sau concertul preferat la tine acasă, mai ales datorită ecranului de 23.8 inch wide IPS, perfect pentru o vizionare impecabilă. Dacă ești un împătimit al gaming-ului, monitorul Spacer 23.8″ WLED este, de asemenea, ideal. Claritatea graficii jocurilor pe care ți-o va oferi acest monitor te va ține nedezlipt și într-un real suspans.
Te-am convins deja? Așa cum te-am obișnuit și în privința celorlalte gadget-uri, Spacer reprezintă alegerea perfectă!

Spacer – IT comes home!