Spacer Romania IT Comes Home, Accesorii Spacer, Blog

Accesorii Spacer pentru biroul tau

Munca de acasa a devenit un trend impus in ultimele luni, provocand oamenii sa gandeasca “outside the box”. Daca inainte atentia nu era concentrata pe amenajarea corecta a biroului, acum este un punct de focus pentru toti workaholics-ii, pentru ca trebuie respectate anumite reguli de sanatate. Timpul de calitate petrecut la birou, precum si pozitia corecta sunt doar doua dintre elementele esentiale pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand “construim” spatiul de munca. Indiferent de ideile pe care le avem, Spacer ne sustine cu variante ingenioase care abia asteapta sa fie puse in aplicare. De la scaun, la mouse sau la prelungitor, toate sunt extrem de importante si au rolul lor in crearea spatiului de lucru ideal.

Primul accesoriu indispensabil pentru un mediu de lucru favorabil este scaunul de birou. Acesta trebuie musai adaptat necesitatilor noastre si trebuie sa asigure o pozitie corecta in fata laptopului. Pentru cei care petrec mai mult de 8 ore in fata unui ecran, durerile de spate pot aparea frecvent, provocand deformari ale coloanei cu efecte vizibile in timp. De aceea alegerea scaunului este o sarcina grea, insa trebuie tratata cu seriozitate pentru a nu intampina probleme. In afara de gradul de confort, materialul din care este confectionat scaunul este foarte important, mai ales pe timp de vara, cand temperaturile sunt ridicate. Alegeti intotdeauna materiale eco – friendly, pentru ca sunt cele mai bune in contact cu pielea si astfel evitam experiente neplacute de tip dermatologic.

Se stie ca mouse-ul si mousepad-ul sunt cei mai buni prieteni si de aceea trebuie sa gasim variante matching, pentru ca niciunul sa nu se supere. 😊 Modul in care mouse-ul este manevrat sau gradul de aderenta al mousepad-ului ne ajuta sa ne indeplinim task-urile mai rapid, avand timp si pentru alte activitati extra-profesionale. Sunt 2 accesorii fara de care nu ne-am descurca asa de bine, deci trebuie sa le alegem inspirat, nu doar dupa design. Gamer sau non gamer, exista variante pentru fiecare gust si necesitate.

Prelungitorul cu USB este o inventie de ultima generatie care vine in intimpinarea celor ce urasc sa aiba multe cabluri in casa. Este o solutie practica si fata de varianta deja cunoscuta, acum are prevazut si un element de actualitate, un slot pentru USB. Este practic, usor de mutat, extrem de sigur datorita sigurantei si foarte usor de mascat dupa mobila prin design-ul slim. In plus, persoana care munceste isi poate schimba biroul de lucru destul de des si pe o raza mare, pentru ca acest prelungitor are un cablu cu lungimea de 1.8 m.

Recomandam boxa retro pentru interminabilele conference call-uri sau pur si simplu pentru muzica. Indiferent de scop, garantam o calitate de exceptie a sunetului si o redare fidela. Aspectul retro al boxei se adapteaza usor oricarui tip de mobila, deci nu trebuie sa ne ingrijoram ca vom strica design-ul camerei. 😊 Pentru cei care se concentreaza mai bine cu muzica pe fundal, acesta este accesoriul care nu trebuie sa lipseasca de pe birou, pentru ca nu ocupa mult spatiu si este foarte usor de manevrat.  

Speram ca v-am starnit curiozitatea si apetitul pentru redecorarea biroului si va asteptam pe site pentru alte idei si sugestii. Nu uitati ca este important sa alocati putin timp si buget acestei activitati, pentru ca nu este indicat sa faceti rabat atunci cand vine vorba de sanatate si de un mediul de lucru prietenos.

Puteti achizitiona produsele Spacer la un pret excelent, din magazinul nostru partener MagazinulTau.ro.