Spacer Romania IT Comes Home, Accesorii Spacer, Blog

Creativitatea: de ce este importanta si cum ne dezvoltam aceasta latura

Creativitatea nu inseamna doar sa fii diferit: inseamna sa faci din “simplu” – “nemaipomenit de simplu”.

Cu acest citat incepem articolul de astazi, intr-o nota optimista, si care speram sa fie plin de continut folositor. Creativitatea este un subiect pe care multa lume il priveste subiectiv, pentru ca acest har este explorat diferit, de la om la om. Putem aloca mult timp discutiilor, insa niciodata nu vom uza toate argumentele pentru care sustinem sus si tare beneficiile unei minti creative.

De ce sa fii creativ? Pentru ca visezi cu ochii deschisi, iti realizezi visele, iti creezi o lume a ta in care totul este posibil, drept urmare starea ta de bine este intotdeauna ridicata si vezi intr-o nota mai optimista anumite situatii dificile. Persoanele creative sunt mai empatice, mai visatoare si fac totul din pasiune, pentru ca sunt principalii promotori a muncii fara efort, realizata din dragoste.

Care este pasul cel mai important pe care trebuie sa il facem? Sa cultivam aceasta creativitate, mai ales de la o varsta frageda. Daca noi nu am avut aceasta ocazie in copilarie pentru ca tehnologia nu era tocmai de partea noastra, cei mici au toate atuurile necesare pentru a excela la acest capitol. Ei doar trebuie indrumati in directia corecta, sa le dam sansa de a alege si sa ii lasam pe ei sa decida ce parte creativa li se potriveste mai bune. Creativitatea este aproape ca linia orizontului, infinita, drept urmare si posibilitatile sunt numeroase. Spacer are cateva sfaturi pentru voi.

Folosita cu masura si doar in scopuri educative, tableta Spacer poate face minuni. Stim deja ca cei mici sunt fascinati de gadget-uri si nu irosesc nicio ocazie de a le explora. Aceasta curiozitate trebuie folosita pentru a le dezvolta imaginatia si creativitatea, prin programe special concepute pentru ei. Internet-ul este plin de jocuri educative, de site-uri online care ii ajuta pe cei mici sa exploreze, invatand notiuni destul de complicate inca de la o varsta frageda. Cei mici sunt extrem de intuitivi si stiu ce au de facut, fapt care uimeste orice parinte. Drumul spre creativitate este sigur, insa trebuie parcurs cu moderatie. 😊

Noi ne aducem si acum aminte entuziasmul simtit atunci cand am primit primul calculator. Te simti mai bogat, mai inteligent, simti ca poti cuceri lumea pentru ca ai la indemana toate armele necesare. Folosit cu grija, calculatorul Spacer poate insemna totul pentru cei mici, pentru ca este legatura lor directa cu tehnologia, stiinta care le dezvolta creativitate. Nu doar jocurile sunt cele care ii ajuta, ci si accesul la Internet, dar doar pe paginile dedicate strict activitatilor educative.

Muzica poate stimula creativitate prin starea pe care ti-o induce. Poate nu in fiecare zi o persoana simte nevoia sa scrie sau sa construiasca ceva, dar cu o muzica buna alaturi, vibe-ul sau se poate schimba, dand frau liber ideilor care acum cateva ore nu existau. Boxa Spacer este perfecta pentru activitati frumoase, recreative dar si creative. Doar trebuie sa apesi pe “play” si vezi ce se intampla. Noi credem ca vei avea parte doar de lucruri frumoase si cu siguranta si cei mici vor percepe la fel aceasta stare pe bine pe care muzica o aduce de fiecare data in sufletele celor care o asculta.

Spacer – IT comesc home!