Spacer Romania Blog

Cadouri Spacer pentru EA: 3 produse practice pe care le va adora

Nu este nevoie sa ne ascundem, stim ca femeile sunt greu de multumit. Acest lucru nu trebuie sa te descurajeze, ci din contra, sa te motiveze sa o poti face fericita cu fiecare cadou daruit, fara sa existe exceptii. Documenteaza-te, urmareste-i reactiile si iti garantam ca SI de acest Craciun o sa dai lovitura. Spacer are 3 recomandari pentru tine si speram sa te inspire in a face cel mai frumos si folositor cadou. Nu este nevoie sa te axezi pe make-up sau haine, exista variante mult mai practice, folositoare pentru hobby-urile sau pasiunile pe care persoana iubita le are.

Boxa portabila cri cri

Orice iubitor de muzica trebuie sa detina o boxa portabila, indiferent de culoare si design. Evident, fiindca vorbim despre o femeie, este mai ok sa optezi pentru o cromatica mai calda – roz, rosu sau bleu, dar nu te stresa prea mult pe tema culorii, gestul conteaza. Aceasta boxa o sa mearga la fix, fie ca iubeste muzica, fie ca doreste sa asculte audio-books, emisiuni sau podcast-uri, pentru ca este extrem de usor de utilizat. Se conecteaza la telefon si gata, atat de simplu. In plus, daca este o persoana activa, isi poate realiza propriul program de miscare pe ritmurile preferate. Atatea intrebuintari in atat de putine randuri. Un cadou cu care nu poti da gres, indiferent de motivul pentru care l-ai cumparat.

Boxa cri-cri red

O va incanta faptul ca este atat de mica si usoara si are o culoare frumoasa, iar tu vei fi sigur ca are un produs de calitate, care va reda sunetele cu claritate exceptionala. Ii va placea mult si faptul ca poate folosi boxa pentru a-si face selfie-uri, pentru ca aceasta boxa poate declansa de la distanta camera smartphone-ului sau, cu siguranta!

Rucsac pumpkin 

Daca persoana iubita adora gentile incapatoare pentru ca are mereu multe “bagaje” atunci haide sa ii incurajam acest obicei si sa ii facem cadou un rucsac si mai incapator, pentru a vedea cate lucruri poate lua cu ea atunci cand iese din casa. Modelul acesta este extrem de cool, se poate asorta oricarei tinute si foarte versatil, fiind pregatit pentru o “incarcatura” pe cinste, atunci cand este testat corespunzator. Buzunarele sale il fac foarte usor de accesat si le poate folosi pentru a depozita lucruri care ii trebuie cu intaietate, sau de ce nu, care nu ii trebuie, dar si le doreste. Pana la urma, acest cadou trebuie sa incurajeze orice obicei, indiferent daca esti de acord cu el sau nu. Important este sa iti vezi persoana iubita fericita. 😊