Spacer Romania Blog

3 activitati sportive pe care le poti face cu Spacer

Desi afara este ingrozitor de frig, apeleaza la ingeniozitate si gaseste o modalitate prin care sa poti face sport in continuare, chiar si din sufragerie, unde este cald si bine. Este foarte important sa iti faci un obicei sanatos si o rutina in materie de sport care sa dureze si sa abia efectele pe care ti le doresti. Nu cauta o scuza in lunile geroase si mentine ritmul cu care te-ai obisnuit pana acum, un ritm alert si sanatos. 

O rutina zilnica este ideala, insa multi stim cat de greu este sa lucrezi, sa te ocupi de casa, sa te relaxezi si sa faci si sport. Unii reusesc, altii nu, dar acest lucru nu trebuie sa te descurajeze sau sa fie luat drept un tipar. Aloca macar o jumatate de ora pe zi sportului, in ritmul tau si in stilul preferat, nu uita sa te distrezi, sa te simti bine si sa uiti de griji. Nu face din acest lucru o corvoada, este foarte important sa iti placa si te relaxeze, sa fie momentul tau de respiro. 

Invata sa te distrezi in orice activitate pe care o faci si cauta cele mai cool gadgeturi pentru a te bucura de un program de training intens, dar extrem de relaxant si chiar fun. Exercitiile ti le alegi tu in functie de rezistenta si preferinte, insa accesoriile ti le alegem noi, pentru ca stii in cine poti avea incredere pe partea de gadget-uri. 

Spacer.ro are 3 variante cu care mergi la sigur pentru un program productiv de sport dar si de distractie si leisure, pentru ca trebuie sa stii sa imbini frumos lucrurile care iti fac bine si te ajuta sa ai un stil de viata sanatos. 

Castile wireless aproape ca fac parte din toate activitatile noastre din viata de zi cu zi. Le folosim la socializat, in call-uri la munca, la ascultat muzica si acum clar trebuie sa le utilizezi in timpul programului de sport, pentru ca o muzica buna te ajuta sa te destinzi, sa fii mai relaxat si sa te bucuri de ceea ce faci. In plus, parca altfel curge timpul atunci cand asculti melodiile preferate si iti adaptezi exercitiile pe beat-ul mult iubit. 

Daca vrei sa iti animi locuinta si sa faci precum in filmele sau reclamele de profil (dar fara sa deranjezi vecinii, evident), alege boxa Spacer, perfecta pentru un training intens, cu rezultate pe toate planurile. Este extrem de usor de folosit si se adapteaza usor nevoilor tale. Iti setezi playlist-ul preferat si te poti “manifesta” in voie asa cum doresti, in orice camera.  

Daca totusi iti este dor de sportul in aer liber si gasesti cateva ore mai calduroase in aceasta perioada, te poti bucura de aerul curat pentru sport ca si cum te-ai afla in plina vara sau primavara. Mingea Spacer este o varianta pe care trebuie neaparat sa o iei in considerare, mai ales daca vrei sa iti soliciti zona picioarelor si sa ai parte de un training fun in aer liber.

Indiferent de variantele pentru care optezi, invata sa iubesti sportul si sa il consideri o parte importanta din viata ta, care sa iti dea energie si voie buna in orice activitate.