Spacer Romania Gaming, IT Comes Home

Cele mai îndrăgite produse Spacer din 2019

Având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de începutul anului 2020, ne-am gândit să facem o retrospectivă și să vedem care au fost cele mai îndrăgite produse Spacer din 2019. 
Fără doar și poate scaunele de gaming au fost în topul preferințelor tale, deoarece sunt recunoscute, în primul rând, pentru faptul că îți protejează coloana vertebrală, dar și pentru că te poți bucura de comoditate crescută. 
Un alt produs care a făcut furori în rândul clienților noștri este tableta grafică pentru scris. Această tabletă este recomandată și copiilor, deoarece este o alternativă pentru telefonul mobil. Datorită acesteia, copiii se pot bucura de experiența desenului digital, în timp ce imaginația le este pusă la contribuție. După finalizarea unui desen sau a unei notițe, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de ștergere, iar apoi o poți lua de la capăt. 
Mouse de gaming – pasionații de gaming știu cât este de important să ai un mouse de calitate pentru a avea performanță, astfel că au apelat cu încredere, la produsele Spacer, de fiecare dată când au avut nevoie de un accesoriu precum mouse-ul. Având în vedere că mouse-ul este perifericul pe care îl utilizăm cel mai des, atât la munca de birou, dar mai ales la gaming, trebuie să fii foarte atent în momentul în care alegi “șoricelul” și să ții cont de câteva criterii, precum forma, specificațiile, dar și opțiunile pe care ți le oferă. 
Boxa troley boxele Spacer sunt cea mai bună alegere dacă vrei să găzduiești cele mai cool petreceri sau seri de karaoke. Fără nicio urmă de îndoială, boxele Spacer au fost în topul celor mai îndrăgite produse Spacer din 2019, deoarece sunt un partener de nădejde pentru orice gazdă care vrea să îți surprindă într-un mod foarte plăcut invitații.
Husă HDD extern – acesta este un alt produs îndrăgit de clienții Spacer, deoarece este extrem de util, iar acest lucru se datorează calității, dar și a utilității acestuia. Scopul husei HDD este de a proteja hardul extern, de orice factor care poate periclita calitatea informațiilor stocate pe acest dispozitiv. 
Deoarece noi am prezentat doar o parte dintre cele mai îndrăgite produse Spacer din 2019, te invităm să ne spui și tu care sunt produsele preferate de pe Spacer.ro.
PS: până data viitoare, vă urăm la mulți ani și nu uitați, IT comes home