Spacer Romania Blog
Cum ne protejam spatele si pentru ce tip de rucsac trebuie sa optam?

Cum ne protejam spatele si pentru ce tip de rucsac optam?

Conform statisticilor, toti oamenii experimenteaza cel putin o data in viata, un episod de durere de spate. Aceasta afectiune este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii merg la medic. 

Femeile, copiii si barbatii sunt in egala masura predispusi la riscuri din cauza stilului de viata. De exemplu, mamicile care trebuie sa aiba intotdeauna bagaje voluminoase cu hainute, mancare si produse pentru bebelus cand ies la plimbare. Sau angajatii care sunt nevoiti sa care laptopul, agenda si alte accesorii pentru birou. Si nu in ultimul rand elevii care poarta in fiecare zi de scoala setul greu de carti si caiete. 

Rucsacul pe care il alegem in toate aceste situatii este foarte important si poate face diferenta intre o coloana vertebrala protejata si una supusa riscurilor de leziuni ce vor produce probleme de sanatate in timp. De tine depinde sa iei cele mai bune decizii pentru sanatatea ta iar Spacer.ro te sustine cu oferte de cea mai buna calitate. 

Cand alegi un rucsac trebuie sa tii cont de urmatorii factori: dimensiune, greutate, functionalitate si in ultimul rand desingul. Tine cont si de orice urma de discomfort atunci cand porti un rucsac si fa ajustarile necesare: poarta in special un rucsac cu doua bretele, pentru o stabilitate mai mare si nu il supraincarca pentru ca vei ajunge sa ai dureri de muschi iar in timp poti ajunge sa ai problem de sanatate. 

Spacer iti ofera mai multe modele de rucsacuri special concepute pentru a oferi protectie coloanei vertabrale si a permite transportul eficient al produselor in functie de nevoile tale.

Iata cateva din cele mai apreciate modele:

Rucsacul pumpkin

Un rucsac foarte incapator, de dimensiuni medii, care se poate agata si de carucior.  Este acel tip de rucsac potrivit mamicilor ocupate.

Rucsacul Spacer Evolve Black   

multifunctional si  spatios, potrivit drumurilor la birou si chiar in vacante, disponibil in doua culori , este preferat de persoanele active, cu un program incarcat. 

Rucsacul Spacer – SPB-RIO-BLUE

waterproof, potrivit si la drumetii usoare sau la activitati in aer liber. Este un ruscasc foarte apreciat de fotografii care isi transporta aparatura pentru sedintele foto. 

Rucsacul Spacer Duke Grey

o optiune buna mai ales pentru elevi  sau studenti  datorita conectorilor externi cu acces la power bank si la casti.

Acestea sunt doar cateva din recomandarile noastre in materie de rucsacuri. Intra pe Spacer.ro si descopera varietatea de modele de calitate, cu design atractiv, si care iti protejeaza spatele in acelasi timp. 

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebookinstagramyoutube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.