Spacer Romania Blog
Noutatile lunii martie pe Spacer.ro

Noutatile lunii martie pe Spacer.ro

Am inceput sa avem senzatia ca tehnologia a ajuns sa fie cu un pas inaintea noastra. Periodic se lanseaza produse noi care ne ajuta sa fim mai eficienti, sa comunicam mai rapid si mai bine, sa lucram sau sa ne relaxam mai repede. 

Spacer.ro este la curent cu acest lansari de produse si le pune la dispozitia ta prin descrieri detaliate si preturi avantajoase. Ne dorim  sa fii informat si sa faci cele mai potrivite alegeri, in functie de nevoile si preferintele tale. 

Iata noutatile lunii martie : 

Carcasa Spacer-gaming- SP-GC-Titan 

SP-GC-Titan este acel gen de carcasa care starneste admiratia prietenilor care vin in vizita!  Creeaza o atmosfera speciala seara, in timp ce joci jocul preferat. Imbina functionalitatea cu designul prin geamul lateral din sticla securizata si are multe alte detalii pe care te invitam sa le descoperi. 

Tastatura mecanica

Pe noi ne-a impresionat durata de viata: 50 de milioane de apasari ale tastaturii, asta insemnand aproximativ 97 de ani!

Fiind anti-spill si avand un numar de 26 de taste cu tehnologie anti-ghosting, tastatura Spacer SPKB-MK-01 ofera o experienta de utilizare la superlativ. 

Tableta LED Spacer pentru scris si desenat 

Fie ca o foloseste un adult creativ sau un copil pasionat de desen, aceasta tableta de calitate este foarte usor de folosit si se alimenteaza cu ajutorul unei baterii CR2020. Desenul se poate sterge foarte usor cu ajutorul unui buton, iar apoi o poti lua de la capat imediat. 

Parintii sunt foarte incantati de aceste tablete pentru micutii lor, mai ales ca este o alternativa mai sanatoasa la telefonul mobil. 

Trusa surubelnite  

Probabil ca ai invest mult in PC-ul tau si de aceea il cureti periodic, avand grija sa fie intretinut cat mai bine. Pe langa produsele clasice, ai  nevoie si de o trusa de surubelnite de calitate. 

 Aceasta trusa este formata din 32 de produse: 30 capete de surubelnita (clasica si penseta), toate adaptate perfect oricarui tip de PC.

Trusa scule

Trusa Spacer SPT-HOUSE-39 este echipamentul complet pe care trebuie sa il ai in casa! Are 5 surubelnite cu de 20 varfuri (+prelungitor), patent, ciocan, ruleta 3m, foarfeca, cutter. Dispune si de 8 imbusuri cu functii de taiere, decupare, masurare, insurubare, extragere. Orice barbat (dar si femeie, am adauga noi) are nevoie de aceasta trusa in casa.

Acum ca te-ai pus la curent cu ce e nou pe Spacer.ro ce zici, te apuci de o sesiune de gaming?

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebookinstagramyoutube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.