Spacer Romania Blog

Noutati de la Spacer pentru telefonul tau mobil

Telefonul mobil a devenit cel mai bun prieten al nostru si ne este aproape imposibil sa ne despartim de el. Practic, orice activitate in mediul virtual este realizata cu ajutorul lui, de la social media la shopping, comunicare, text, pana la cautat pe Internet. Indiferent de brand, de la cele mai modeste si pana la cele de lux, un telefon mobil trebuie protejat si “impodobit” cu cele mai calitative accesorii. 

Spacer are pentru tine cateva recomandari in cazul in care nu ai echipat telefon cu toate lucrurile care ii sunt folositoare. Trebuie sa ai mare grija, recomandam in momentul in care iti cumperi un telefon nou sa il dotezi si cu accesorii.

Nu stii exact care? Citeste in continuare articolul nostru plus cateva noutati de la Spacer pentru telefonul tau mobil

Primul pas spre o protectie maxima este alegerea foliei. Ecranul este componenta cea mai sensibila si trebuie sa ai mare grija sa nu il sparti. De aceea se recomanda aplicarea foliei imediat dupa achizitie si de preferat ca aceasta sa fie de sticla sau de silicon. Spacer are cateva modele foarte buna si durabile, potrivite pentru socurile moderate. Se curata foarte usor, nu prind aer in momentul in care se aplica si vei vedea rezultatele in timp. Vezi mai multe detalii aici

Dupa folie, trebuie neaparat sa urmeze husa. Brandurile actuale au inceput sa scoata pe piata modele extrem de casabile, unele chiar cu spatele de sticla. Drept urmare, este obligatoriu sa cumperi o husa de protectie, care sa apere telefonul de diferite socuri. In functie de modelul telefonului, exista peste 100000000 de  modele de huse, pentru toate gusturile si preferintele. Tu pe care o alegi? 

Doua accesorii sunt vitale pentru viata telefonului tau – cablul si acumulatorul. Ambele mentin bateria telefonului tau in viata si te ajuta sa te folosesti de telefon cat mai mult timp. In plus, ai multe modele de unde poti alege si testa. Trebuie doar sa identifici varianta care i se potriveste telefonului tau si sa incepi sa o folosesti. Sunt extrem de utile de luat cu tine in calatorii, sau de pastrat ca rezerva la birou sau in masina. Niciodata nu stii cand bateria iti poate juca feste si nu trebuie sa te gaseasca nepregatit. 

Ultimul accesoriu recomandat de spacer sunt castile wireless, un element vital atat pentru ascultat muzica, dar si pentru comunicare. Indiferent daca esti in miscare sau in masina, castile nu trebuie sa iti lipseasca. Asculta muzica asa cum iti place sau vorbeste cat doresti tu cu cei dragi, dar fa-o intr-un mod responsabil si fara probleme fata de tine sau fata de altii. In plus, castile sunt extrem de calitative si versatile, asa ca te vei putea bucura de ele mult timp de la data achizitiei. 

Te invitam sa ne urmaresti si pe social media (facebook, instagram, youtube) unde vei gasi mereu informatii si recomandari cool.