Spacer Romania IT Comes Home

Protecție pentru smartphone-ul tau cu Spacer

Dacă în urmă cu ceva ani telefonul mobil își găsea utilitate mai mult în comunicarea strict necesară dintre oameni, acesta a evoluat într-un ritm extrem de rapid și s-a transformat în acel obiect fără care nu ieșim din casă.  Este imposibil să nu recunoaștem faptul că smartphone-ul a devenit o extensie și un element indispensabil a vieții noastre de zi cu zi. Folosit din ce în ce mai mult ca unealtă de îndeplinit sarcini de serviciu, smartphone-ul a devenit cel mai de ajutor accesoriu din viața noastră. Importanța lui este aproape vitală, mai ales dacă vorbim despre job-uri precum: PR online, social media specialist, blogger, vlogger sau tot ceea ce ține de mediul virtual.
Smartphone-ul nu numai că s-a reinventat de la an la an, fiind lansate permanent modele noi, dar cel mai important aspect, performanța a crescut, oferind astfel noi funcții conform cu necesitățile noastre: spațiu de stocare din ce în ce mai mare, display mai mare si mai clar, camere foto profesionale. Toate acestea ne impun  să avem grijă de dispozitiv și ne forțează (în mod pozitiv), să îl protejăm cu accesoriile potrivite.
Cele mai utilizate produse pentru protecția smartphone-ului sunt: husele pentru proțectia împotriva contactului cu suprafețele foarte dure, foliile pentru ecran și,nu în ultimul rând, suportul auto pentru smartphone, atât de necesar mai ales atunci când ne aflăm în trafic.
Spacer vine în ajutorul tău cu cele mai noi modele în ceea ce privește protecția smartphone-ului tău, în funcție și de modelul de smartphone pe care îl deții.
1.Husele Spacer există într-o gamă variata în magazinul nostru și îți propunem modele pentru Huawei, Iphone și Samsung. Modelele sunt variate ca dimensiuni, culoare și textura și poți alege fie o husă transparentă, fie una mată.
2.Foliile Spacer  sunt confecționate din sticlă și asigură o maximă protecție a ecranului smartphone-ului tău.
3. Suportul auto Spacer  se găsește în gama noastră de produse sub diferite forme și întrebuințări. Poți alege un suport care poate fi atașat direct pe parbrizul mașinii sau pe bordul acesteia asigurând cea mai bună mișcare în diferite unghiuri a smartphone-ului, un suport auto care poate fi atașat direct în ventilația bordului sau poți alege deja celebrul ring holder caracterizat printr-un design simplu si discret.
Dacă îți dorești ca smartphone-ul tău să aibă o viață cât mai îndelungată, protejează-l cu Spacer!