Spacer Romania Gaming, IT Comes Home

3 mouși Spacer pentru gamerul din tine

Dacă ești pasionat de gaming, știi cât este de important să ai un mouse de calitate, pentru a avea performanță, însă dacă ești la început trebuie să știi că, deși mouse-ul este considerat cel mai banal accesoriu al calculatorului, nu este așa. De multe ori avem tendința de a alege un mouse fără să ne documentăm înainte. 

Având în vedere că mouse-ul este perifericul pe care îl utilizăm cel mai des, atât la munca de birou, dar mai ales la gaming, trebuie să fii foarte atent în momentul în care alegi “șoricelul” și să ții cont de câteva criterii.

Un mouse de calitate se diferențiază de cele clasice prin formă, specificații, dar și opțiunile pe care le oferă. Mouse-ul de gaming este foarte ușor de recunoscut, iar acest lucru se datorează design-ului cu totul diferit, a ledurilor de stare sau decorative, dar și a numeroaselor butoane care te ajută la capitolul rapiditate. 

În momentul în care alegi mouse-ul potrivit, trebuie să fii atent, în primul rând, la tehnologia de bază a “șoricelului”, dar și a sensibilității acestuia. 

Cea mai bună alegere pentru un pasionat de gaming este mouse-ul optic Spacer, cu rezoluție de 2400 dpi, cu 8 butoane și cu funcție de iluminare RGB. 

Mouse-ul optic este recomandat gamerilor deoarece are cea mai bună acuratețe în a citi mișcările făcute cu mâna. 

O altă variantă pe care este bine să o iei în considerare este mouse-ul Spacer cu USB, optic, cu 6 butoane, rezoluție de 2400 dpi, cu 1 rotiță scroll și iluminare RGB.

Avantajul mousilor pe USB este că indiferent de calculatorul pe care îl folosești, cu siguranță va funcționa. 

SP-GM-01

Foarte bine de reținut este că o valoare mai mare a DPI-ul nu înseamnă că este mai bun. De fapt, cel mai mult contează felul în care îți place ție să folosești mouse-ul în timpul jocurilor. 

Recomandarea noastră este să folosești mouse-ul optic Spacer cu USB, de 1000 dpi, dacă ești un fan al mișcărilor ample pe mousepad. Acest model de mouse este dotat cu 3 butoane, 1 rotiță scroll și cu un super design. 

SPMO-M20

Acum că ai văzut care sunt variantele pe care le ai la dispoziție când vine vorba despre moușii de gaming, tot ce îți rămâne de făcut este să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău de joc. 

 

Spacer – IT comes home