Spacer Romania Gaming, IT Comes Home

7 motive pentru care trebuie să investești într-un scaun de birou de calitate

Tuturor ni s-a întâmplat ca după câteva ore bune de stat la birou să începem să simțim dureri de spate. Principalele motive pentru care acest lucru se întâmplă sunt următoarele: poziția incorectă de a sta la birou și scaunul pentru birou.

Este foarte important să alegem un scaun care să se plieze perfect nevoilor și necesităților noastre.

Așadar, astăzi, vom discuta despre importanța unui scaun de birou și care sunt 7 dintre cele mai importante motive pentru care trebuie să investești într-un scaun de birou de calitate.

  1. Timpul lung petrecut la calculator

Având în vedere că petrecem mai mult de jumătate din zi pe scaun, fie în fața calculatoarelor, fie în mașină, trebuie să avem grijă de sănătatea coloanei noastre vertebrale și de aceea este recomandat să ne alegem un scaun de birou de calitate, ergonomic, care să ne ofere confortul necesar în timp ce lucrăm.

  1. Îmbunătățește postura corpului

Știai că atunci când stăm pe scaun folosim aproape 100 de mușchi? Ei bine, așa este și de aceea este foarte important să alegem un scaun care să ne ofere posibilitatea de a regla spătarul, înălțimea șezutului, a brațelor, etc. Scaunele Spacer sunt o alegere ideală pentru menținerea unei poziții corecte a corpului atunci când stăm la birou.

  1. Reducerea leziunilor coloanei pe termen lung

Pentru ca petrecem atât de mult timp în fața calculatoarelor, trebuie neapărat să avem grijă la tipul de scaun pe care îl folosim. Confortul scaunului trebuie să fie prioritatea numărul 1 pentru noi în momentul în care alegem scaunul pe care urmează să ne petrecem mai mult de jumătate din zi.

Putem rezolva ușor această problemă dacă intrăm pe Spacer.ro și alegem un scaun de gaming. Aceste tipuri de scaune sunt mult mai confortabile față de cele clasice, dar și mult mai rezistente.

  1. Design

Atunci când alegem să investim într-un scaun de calitate, ne uităm și la felul în care arată. Și acest aspect este important, deoarece, în funcție, de scopul pentru care îl cumpărăm, trebuie să se potrivească cu restul elementelor de mobilier din casă, birou, etc. și nu numai.

Dacă îți dorești un scaun care să arate super cool, de calitate și care să fie și super confortabil, trebuie să îți arunci o privire la scaunele de gaming de pe Spacer.ro.

  1. Calitatea componentelor

Un alt aspect important al unui scaun de birou de bun, este calitatea materialelor din care este confecționat. De exemplu, tapițeriile scaunelor de calitate permit aerului să circule și astfel nu vei transpira, nu te vei irita și nici scaunul nu va căpăta mirosuri neplăcute de-a lungul timpului.

Așadar, scaunul de birou trebuie să fie fabricat din materiale de calitate, care să reziste în timp, să nu se deformeze și să nu se deterioreze.

  1. Reducerea absenteismului

Conform specialiștilor, angajații care se simt obosiți, în timpul muncii, din cauza scaunelor, dar și a posturii precare în scaunele de birou, au tendința de a-și lua mai mult concediu. Soluția angajatorilor pentru a reduce absenteismul este alegerea unor scaune de birou de calitate.

Alege și tu pentru angajații tăi scaunele de birou ergonomice de pe Spacer.ro. 

  1. Îmbunătățirea productivității

Așa cum am menționat și mai sus, un scaun de birou de calitate are o contribuție foarte mare în randamentul pe care angajații, și nu numai, îl pot avea la locul de muncă. Un lucru dovedit este că oamenii se pot concentra mult mai bine pe ceea ce au de făcut dacă lucrează dintr-o poziție confortabilă, având o postură corectă, reducând astfel oboseala, dar și leziunile, pe termen lung, ale coloanei vertebrale.

Acum că știi de ce este necesar să investești într-un scaun de birou de calitate, nu mai sta pe gânduri, intră pe Spacer.ro, și alege scaunul potrivit pentru tine!