Spacer Romania Gaming, IT Comes Home

8 produse Spacer numai bune „la casa omului”!

Articolul de astăzi este despre lucrurile pe care trebuie să le ai în casa. Printre ele se numără și acele obiecte de care ai nevoie fix când îți este lumea mai dragă și nu le ai la îndemână. Ca să rezolvăm această situație, mai jos, am pregătit o listă cu 8 produse Spacer numai bune la casa omului.

  1. Râșniță electrică – o super unealtă, extrem de utilă în bucătărie, mai ales dacă, de exemplu, se întâmplă ca în casă să ai doar piper boabe, iar tu ai nevoie de piper măcinat. Ei bine, pentru a evita o astfel de situație, îți recomandăm râșnița electrică Spacer, care se poate transforma în cel mai bun partener de gătit. 
  2. Boxă portabilă – pentru că tot am vorbit despre gătit, păstrăm scenariul și aducem un nou element în scenă, boxa portabilă Spacer. 

Gătitul devine mult mai plăcut dacă ai și muzică, așa că recomandarea noastră este să achiziționezi boxa portabilă Spacer cu bluetooth, să o iei cu tine în bucătărie și să gătești pe ritmurile melodiilor italienești, numai bune dacă prepari paste. 

  1. Mini Speaker Fm – o alternativă mai micuță pentru boxele portabile este produsul Mini Speaker Fm Spacer, portabil, ce se poate conecta prin bluetooth. Pe lângă faptul că poți asculta piesele tale preferate, te poți pune la curent și cu cele mai noi hituri de la radio, iar dimineața, îl poți folosi și ca ceas deșteptător. 
  2. Prelungitor Spacer – soluția ideală pentru organizarea spațiului într-un mod cât mai eficient este prelungitorul Spacer, ce are o lungime de 4,5 m, cu 5 suporturi pentru priză și 2 sloturi USB, ceea ce îl face să fie cel mai cool prelungitor. Numai bun pentru birou, prelungitorul Spacer este ușor de transportat și super util.
  3. Scaun office Spacer – păstrăm aceeași tematică office, însă de data aceasta ne îndreptăm atenția către scaunul de birou Spacer care se face remarcat prin confort, fiabilitate, ajustabilitate și un design care te inspiră. 
  4. Lampă led cu USB – ai nevoie de o sursă de lumină pe tastatura notebook-ului tău? Ei bine, lampa cu led USB Spacer reprezintă soluția ideală pentru această situație. 
  5. Cub antistres fidget – cu toții ne confruntăm cu situații stresante la birou, dar și în viața de zi cu zi, iar pentru a elimina din stresul acumulat, recomandarea noastră este Cubul antistres fidget Spacer. 
  6. Adaptor de priză – dacă vrei să îți alimentezi telefonul, tableta, laptopul, camera foto sau alte gadget-uri, ai nevoie de adaptorul de priză Spacer, care este numai bun de folosit acasă, dar și pentru călătorii. Acest adaptor este compatibil cu prizele din peste 150 de țări și este dotat cu 2 porturi USB. 

Noi ți-am prezentat doar 8 dintre produsele Spacer care sunt numai bune la casa omului, însă te invităm pe tine să le descoperi și să le alegi pe cele care se ți se potrivesc cel mai bine!