Spacer Romania IT Comes Home

Ce tip de rucsac ți se potrivește?

Te-ai întrebat vreodată ce tip de rucsac ți se potrivește? Știm, sună puțin ciudat, însă tipul de rucsac pe care îl folosim contează foarte mult, indiferent dacă ești corporatist, călător, mămică, student sau fotograf. Pentru fiecare dintre noi există un rucsac adaptat nevoilor noastre.

Așadar, în rândurile ce urmează, vei afla ce tip de rucsac ți se potrivește și care sunt cele mai importante criterii de selecție ale unui rucsac de care ai nevoie. 

  •  Corporatist

Cei mai mulți dintre noi avem tendința de a purta genți și rucsacuri cât mai mari și încăpătoare. Facem acest lucru încă din timpul școlii, când căram tot felul de culegeri, manuale și caiete. Atunci nu ne dădeam seama cât rău putem face coloanei vertebrale, iar variantele de ghiozdane pe care le găseam la vremea respectivă nu erau atât de multe, însă acum opțiunile sunt nelimitate și putem alege dintr-o gamă largă de ghiozdane. 

Lucrurile nu s-au schimbat atât de mult de atunci, doar obiectele pe care le purtăm după noi. Acum avem laptopuri și tot felul de gadget-uri care cântăresc destul de mult și de aceea este foarte important să alegem un ghiozdan special gândit pentru astfel de situații.

Rucascurile de pe Spacer.ro sunt soluția ideală dacă ai nevoie de un ghiozdan de laptop bun, comod și care să atenueze din greutatea obiectelor pe care le porți după tine. 

  • Călător

Dacă ești genul de persoană căreia îi plac călătoriile, știi cât de mult contează să ai un ghiozdan bun. Ce definește un ghiozdan bun pentru călătorie? Ei bine, calitatea este principala caracteristică a unui ghiozdan ideal pentru călătorii. Alte lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți alegi rucsacul pentru călătorii este structura de rezistență de pe spatele acestuia, care trebuie să fie extrem de bine proiectată, astfel încât să echilibreze foarte bine greutatea. 

Altele caracteristici care definesc un rucsac de călătorie foarte bun sunt următoarele: confortul, reglajele și spațiul.   

  • Mămică

Rucsacul pentru mămici trebuie să fie, în primul rând, foarte încăpător și realizat în așa fel încât să poată satisface un set vast de nevoi.

Rucsacul Spacer mummy bag nu trebuie să lipsească din viața unei mămici care are un stil de viață urban activ. 

Datorită culorii neutre, acest rucsac este foarte ușor de asortat la orice tip de outfit, fie că vrei să ieși la un picnic, în parc sau chiar în vacanță. 

Principala funcționalitate a rucsacului Spacer mummy bag este multicompartimentarea, deoarece poți transporta cu el de la gadgeturi, până la lucrurile personale ale tale și ale bebelușului tău. 

  • Student

Imediat urmează să înceapă facultatea, iar pe lângă haine, încălțăminte și alte gadgeturi de care mai ai nevoie pentru cursuri, trebuie neapărat să îți iei și un rucsac nou, modern, care să se asorteze cu stilul tău vestimentar și mai presus de orice, să fie comod, bine compartimentat, astfel încât să poți pune în el atât laptopul, cât și cursurile pentru facultate.

Pe Spacer.ro găsești soluția ideală. De exemplu, poți alege rucsacul Spacer Dandy care este ideal pentru notebook-uri, fiind compartimentat, pe interior, cu un buzunar pentru gadget-uri, plus spațiu de stocare special pentru documente sau cursuri. Cele două buzunare laterale îți permit accesul rapid la sticla de la apă sau la umbrelă, iar bretelele reglabile, mânerul și spatele ghiozdanului sunt prevăzute cu o căptușeală ce îți conferă confort și siguranță. 

  • Fotograf

Având în vedere că există atât de multe tipuri de fotografii, precum fotografia de natură, de fashion, de portret, de produs, etc., pentru a realiza astfel de fotografii ai nevoie de aparatură diferită, iar pentru acest lucru ai nevoie de un rucsac care se poate adapta stilului tău fotografic. 

Poate cea mai importantă funcționalitate a unui rucsac de fotograf este compartimentarea, deoarece, în funcție de tipul de fotografii pe care le faci, ai nevoie de diferite obiective, body-uri, carduri, trepiede, lumini și așa mai departe. Pe lângă toate acestea, cu siguranță vrei ca rucsacul în care transporți toată aparatura foto să fie comod, rezistent, dar și impermeabil.

Pe Spacer.ro, cu siguranță, găsești un rucsac care să corespundă nevoilor tale, indiferent de tipul de fotografie pe care îl practici.

Închidem lista de tipuri de rucsac cu un model care se potrivește tuturor: Geanta Rucsac Spacer Evolve Red

Pentru acele momente cand ai nevoie de ceva incapator pentru a-ti lua cu tine cele mai importante lucruri … exista o solutie!

Geanta Rucsac Spacer este extrem de versatilă, potrivită pentru orice ocazie. Geanta oferă o mobilitate excelentă și păstrează în deplină siguranță obiectele tale, laptopul sau componentele auxiliare. Confecționată din polyester, de culoare roșie, are atât mâner, pentru a putea fi purtată în mână, precum și două bretele buretate reglabile pentru momentele în care ai nevoie de mâini libere.

Fie că ești student, mămica, pasionat/a de călătorii sau ai nevoie de spațiu pentru obiectele de la birou (laptop, agendă, carți etc) Geanta Spacer Evolve Red este soluția perfectă pentru deplasările tale. Bucură-te de protecția perfectă cu Spacer!

Acestea fiind spuse, nu mai sta pe gânduri, intră pe Spacer.ro și alege rucsacul potrivit activităților tale zilnice!