Spacer Romania IT Comes Home, Blog
Accesorii Spacer utile pentru soferi

Accesorii Spacer utile pentru soferi

A fi sofer este o mare o mare responsabilitate si oricine se urca la volan trebuie sa stie ce anume are de facut. Sunt foarte multe lucruri in joc atat pentru sofer cat si pentru oamenii care il insotesc, asa ca atentia trebuie sa fie sporita si toate “antenele” ridicate pentru a nu avea parte de evenimente neplacute. Spacer.ro are cateva tip and tricks in materie de gadget-uri pentru soferi si iti garanteaza ca le poti achizitiona cu toata increderea, pentru ca iti schimba efectiv experienta de sofat. 

Prima regula a sofatului este aceea ca telefonul este interzis. Majoritatea accidentelor au fost cauzate de neatentia soferilor pentru ca vorbeau la telefon si aveau mainile ocupate, dar nu cu volanul. Evita acest tip de situatii, invata ce inseamna responsabilitatea si adopta comportamente noi, sigure si sanatoase. Nu recomandam deloc convorbirile telefonice la volan, dar daca trebuie neaparat sa faci acest lucru, foloseste casti wireless, pentru a sta mereu cu mainile pe volan. Incearca sa nu te agiti la telefon sau sa ai o convorbire care te poate supara, pentru ca trebuie sa iti pastrezi calmul atunci cand conduci.  

A doua regula a sofatului este “NU alcool” si aceasta trebuie neaparat respectata. Daca totusi ai avut momente de neatentie in care ai luat o gura de bere sau din orice alta bautura alcoolica, nu pleca la drum fara sa te testezi inainte. Siguranta ta si a altora depinde doar de gesturile pe care le faci si de responsabilitatea pe care ti-o asumi pentru actiunile tale. Foloseste acest alcool tester si pleaca la drum doar daca acesta indica zero. In caz contrar, suna un prieten sau ia un taxi, poti salva vieti. 

Momentele de neatentie survin si atunci cand soferul este atent la GPS-ul de pe telefon. Doar o secunda in care acesta doreste sa verifice traseul corect si o tamponare poate avea loc. Evita aceste situatii si apeleaza cu incredere la un suport auto pentru a avea mereu telefonul mobil la nivelul ochilor si in acest fel sa faci trecerea de la el la drum foarte repede si usor. 

Ultimul gadget este acest modulator auto care iti permite sa iti gestionezi muzica preferata dar si relatia cu telefonul, avand libertatea de a cauta posturi radio, regla volumul sau pur si simplu initia sau respinge un apel. Este un super accesoriu care se manevreaza in cateva secunde, doar printr-o scurta apasare de buton, astfel incat atentia sa nu iti fie distrasa nicio clipa. 

Dupa cum vezi, nu exista scuze atunci cand vine vorba de accesorii care sa te ajute la volan. Tu doar trebuie sa fii responsabil, sa conduci cu prudenta si sa ai grija de tine, de cei care te insotesc in masina si de oamenii cu care imparti strazile aglomerate. Nu-i asa ca este floare la ureche?