Spacer Romania IT Comes Home, Blog
Noutati de la Spacer: 5 noi produse pe care trebuie sa le ai

Noutati de la Spacer: 5 noi produse pe care trebuie sa le ai

Anul nou trebuie musai sa vina cu noi provocari care sa ne aduca aminte de tot ceea ce iubim. Un an nou intotdeauna atrage dupa sine planuri, promisiuni, rezolutii dar si incertitudini si depinde doar de noi sa stim sa le gestionam si sa le facem fata cu brio. Daca un an nou a adus atat de multe lucruri, era culmea sa nu aduca si produse noi, proaspat scoate din “cuptorul de gadget-uri”. Asa cum te-am obisnuit, Spacer.ro te rasfata cu cele mai bune sfaturi si in functie de stil sau preferinte, iti recomanda din suflet cele mai bune device-uri pentru o viata usoara, fara a avea problema tehnologiei. 

Am pregatit o lista cu 5 noutati Spacer pe care dorim sa ti le prezentam: 

Chiar daca ai indemanare si talent la jocuri pe PC, fara o tastatura buna skill-urile tale se reduc la jumatate. Am invatat ca trebuie sa ne alegem cu grija accesoriile de gaming pentru ca acestea dau tonul reusitei in domeniu. Ai o tastatura buna, ai success la jocuri. NU ai o tastatura buna, ne pare rau, dar game over. Pe acest principiu mergem si atunci cand incercam sa facem cat de des putem un refresh pe aceste accesorii, pentru ca stim cat de importante sunt, de la design la functii de gaming. Trust us, sunt geniale!

Acest kit de curatare este esential daca te consideri un gamer 100%. Nu conteaza doar ca ai gadget-uri performante daca nu stii sa ai grija de ele. In calitate de impatimit, trebuie sa ai aceasta responsabilitate si sa iti cureti frecvent device-urile. Oricum, este un lucru extrem de actual acum, deci curatenia trebuie sa fie la ea acasa si sa stii ca este un lucru care trebuie facut doar cu materiale de calitate, in care poti avea incredere mereu. 

Orice pasionat de muzica sau pur si simplu de un sunet de calitate, redat fidel, trebuie sa aiba aceste boxe. Oricum, un gamer are o reputatie de pastrat si daca cumva are alt tip de boxe, aceasta este naruita pe vecie. Trebuie respectat un anumit “cod de conduita” si aceste gadget-uri sunt primele pe lista, pentru ca indiferent ce ai face, sunetul te insoteste oriunde te-ai duce.  Adauga pe lista si un alt model de boxe, mai soft, dar la fel de indraznete in performanta precum primele – boxe spacer gaming. Alege sa iesi din tipare si sa faci cele mai inspirate alegeri, pentru ca acestea te definesc si te deosebesc de cei din jur. 

In aceasta perioada este deosebit de dificil sa chemi pe cineva in casa pentru a te ajuta cu o reparatie – ori nu ai incredere ori pur si simplu iti este frica sa ai un strain in casa. Insa nevoia te invata si te determina sa inveti singur sa ai grija de tine. Nimeni nu spune ca este usor, dar poti incepe fara probleme sa “mesteresti” in casa atata vreme cat ai trusa de scule Spacer alaturi, complet echipata pentru orice activitate casnica. De la ciocan, la patent, la surubelnita sau diferite chei, trusa este gata sa iti sara in ajutor si sa spuna ce ai de facut pentru a rezolva problema. Evident, nimeni nu te opreste sa te auto-educi prin videoclipuri pe Youtube sau sfaturi de la prieteni, insa piesa de rezistenta deja se afla la tine in casa si trebuie sa stii sa o folosesti la potentialul maxim!!