Spacer Romania Blog

Cum alegi cadoul potrivit pentru ea? 

Cum alegi cadoul potrivit pentru ea? 

Stim ca ea este mai boema, cucerita in primul rand de design-ul unui produs, iar tu esti cel practic, care pune pe primul plan functionalitatea lui.  Vrei sa ii daruiesti un cadou util, dar in acelasi timp sa ii respecti gusturile si sa o incanti cu un design frumos. Le poti avea pe amandoua? Da! 

 Noi avem 3 propuneri de cadouri utile pentru ea, cu care sigur o vei cuceri. 

Rucsac evolve red

Acest rucsac are o culoare feminina, un rosu aprins, si este  multifunctional. Poate fi transformat si in geanta de mana sau de umar, dupa inspiratia de moment si in functie de cat de mult spatiu are nevoie. Materialul este waterproof, asa ca obiectele de valoare din interior sunt protejate. 

Boxa cri-cri red

Pe ea o va incanta faptul ca este atat de mica si usoara si are o culoare frumoasa, iar tu vei fi sigur ca are un produs de calitate, care va reda sunetele cu claritate exceptionala. Ii va placea mult si faptul ca poate folosi boxa pentru a-si face selfie-uri, pentru ca aceasta boxa poate declansa de la distanta camera smartphone-ului sau, cu siguranta! 

Rucsac pumpkin

Oricat am putea descrie noi functionalitatea acestui rucsac, garantam ca bucuria adevarata va fi sa o lasi sa descopere singura cate lucruri pot incapea in el. Fie ca e proaspat mamica si are nevoie de multe produse pentru confortul beblusului de fiecare data cand iese cu el la plimbare, fie ca pleaca intr-o mini vacanta cu prietenele, acest rucsac atat de practic ii va face zilele mult mai usoare. Cu 6 buzunare interioare, un compartiment termoizolant detasabil, buzunar extra pentru telefon si multe alte detalii, acesta va fi un cadou pe care il va folosi aproape zilnic.